Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Προσκλητήρια για βάφτιση αγοριού.../ Invitations for a boy baptism...

Γεια σε όλους σας!!!
Σήμερα αγαπημένοι μου bloggers, θα μοιραστώ μαζί σας τα προσκλητήρια που έφτιαξα για την βάφτιση του γιου της ξαδέρφης μου, του γλυκύτατου μικρού Γιαννάκη μας!!!
Το σετ περιλαμβάνει, το τσαντάκι κραφτ, το προσκλητήριο και την μπομπονιέρα...Μέσα στο τσαντάκι λοιπόν, έβαλα το προσκλητήριο που έφτιαξα και την μπομπονιέρα την οποία επιμελήθηκε η μαμά του Γιαννάκη, η Ντίνα. Μετά το έκλεισα με σπάγκο και κόλλησα και μερικά γραμματόσημα για να φαίνεται σαν πακέτο...Λατρεύω αυτά τα χαρτιά, γιατί έχουν καταπληκτικά μοτίβα και η συγκεκριμένη σειρά βγαίνει και σε ροζ για κοριτσάκι.
Ενώ τα χαρτιά είναι συγκεκριμένα ...κανένα δεν είναι ίδιο με το άλλο!( η φαντασία "οργίασε")
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες όλων των προσκλητηρίων...
Και μία άποψη μερικών ολοκληρωμένων πακέτων...I love them!!!

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ.... ΤΕΛΕΙΟ!!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΕΔΕΡΦΗ!!! (ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ HAPPY ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ.... ΤΕΛΕΙΟ!!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΕΔΕΡΦΗ!!! (ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ HAPPY ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ξαδέλφη σου πρέπει να είναι πολύ τυχερή! Πολύ πρωτότυπα προσκλητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή